20 Gennaio 2021

NDUJIA CALABRISI UNICA E RARA

Ndujia

Ingredienti

2.200 i lardu o grassu i porcu

1 kg i carni magra sempri i porcu

1,500 i piparola duci

250.g i piparolu macinatu finu e piccanti ndavi u jetta focu

70 g. i sali finu marinu

i gudejia i porcu chi vannu lincuti lavati e strijati nto limuni

PREPARAZIONI

pigghjiati carni magra e grassa vaji tritata fina fina ndavi u diventa na crema poi a mentiti nta na nzalatera e nci jungiti u piparolu duci e u sali ,poi nci mentiti chjiu piccanti fattu finu finu. miscitati pe na bona menzura , ndavi u diventa la pasta leggera, linchiti i gudejia facendu attenzioni nommu uresta aria, i taccati cu spagu e i fati u riposanu pe 24 uri , poi i mpenditi , megghjiu si mpumicati. quandu maturanu vi calati cu pani o comu voliti.

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