19 Gennaio 2021

PIPI CHINI (peperoni ripieni)

ingredienti per 2 persone (ma eu mi mangiu sulu)
6 Pepi Tundi
 Mujica di pani 
 3 Alici salati sutt’ogghjiu
 Chjippari (2 cucchjiari)
 1 Spicchjiu i Aghjiu
 nu pocu i petrusinu
 Oghju i oliva Q.B.
 Sali, Piparolu Q.B.
 Pani grattatu Q.B.
Preparazioni
Smujicati a mujica du pani e mentitala nta na chiccara , jungiti alici pezzijati , u petrusinu tagghjiatu finu finu, i chjiappari lavati, u sali, u pipaloru, l’ogghjiu e nu spicchjiu i aghjiu tritatu. miscitati tuttu u mpastu.
Linchiti i pipi chi prima ndavevu ncavatu ndannu u mennu rotundi e belli grossi, pigghjiati na tella nci mentiti nu pocu i ogghjiu cipuja russa i tropea e puru ncorchi papata e mpurnati. Quandu su cotti mi chjiamati!
Pino Carella 

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *